dilluns, 30 de juny del 2008

SOC A TORROELLA!

Ja soc a Torroella i el viatge tot i haver-lo acabat ahir, ja el veig lluny. Moments inolvidables els viscuts prop de les aigües del Danubi amb la bicicleta. Anecdotes, històries... tot està explicat en els comentaris anteriors.

Ara ha només puc dir que tot va anar molt bé, que ha sigut i serà una experiencia inolvidable i que no descarto tornar a fer alguna sortida amb bicicleta. De moments n'hi ha de bons i de no tant bons, el fet de no trobar a quasi ningú amb qui parlar fa més difícil algun dels trams del trajecte, però amb la bici i amb les ganes de pedalar, n'hi ha prou per anar coneixent pobles petits, alguns de més grans i ciutats importants.

El final de la meva aventura va acabar a Budapest. Ciutat molt maca. També cal dir que hi vaig veure força miseria i molta gent buscant alguna cosa per emportar-se de les escombraries. Tot i així a la gent a quili agrada perdres per les ciutats, li recomano un mínim de tres o quatre dies per Budapest. Jo amb un circuit turístic d'aquests que fan a les ciutats amb bus, en vaig tenir prou per no aborrir-me gens l'últim dia. Va ser una volta per la ciutat i llavors ja amb parades en els llocs que més m'havien agradat.

Per acabar ja només em queda animar-vos a tots a fer alguna cosa d'aquestes. No tant sols les ciutats són boniques, al veure els pobles coneixes una mica més els paisos i paissatges marevelloses que tenen amagats.

No fa ni 24 hores que soc per aquí i a cada minut que passa estic més content d'haver fet el que he fet i de com m'han anat les coses per allà. Només va faltar sortir alguna nit o trobar algu amb qui poder parlar una mica més.

Merci a tots per haver anat seguint la meva particular Ruta del Danubi amb bicicleta!



2 comentaris:

Esther Fabrellas ha dit...

Albert,

quina passada d'escapada!!! M'hi jugo el que vulguis que el més dur va ser no poder parlar amb ningú ;)jejeje. Sort que devies cantar mentre pedalaves...

Ens veiem al sopar Nica i ens dones més detalls de l'aventura!!!

Petons!

jordimasfepesa ha dit...

ei!!!!! actualitza el teu bloggggggg