divendres, 27 de juny del 2008

PUNT I FINAL??????

Després de passar alguns nervis a l,estació de tren de Bratislava, ja soc a la capital d,Hungria. De moment no he vist massa res i intentaré dedicar tot el dissabte a visitar la ciutat i a veure que hi ha d,interessant.

Avui he arribat a l,hotel (el de la primera nit, demá en tinc un altre. No havia previst passar dues nits a Budapest) i he descansat una mica i llavors m,he posat a buscar alguna botiga de bicicletes on poder aconseguir una caixa de cartró per ficar-hi la meva máquina. Dir que no m,ha fallat en cap moment i que ni un sol problema m,ha portat deixant a part els petits entrebancs a les vies del tren... Ara ja la tinc guardada dins la caixa de cartró apunt de facturar-la el diumenge al matí a l,aeroport de Budapest, d,on sortiré destí Zurich, per acabar finalment al cap de poca estona a l,aeroport de Barcelona.

Sense més, donar-vos les grácies a tots pel suport moral i per anar seguint el blog sempre que ús ha sigut possible.

Ja potser amb no tanta calma i no tant de temps, des de Torroella intentaré penjar un resum final (si és que falta algu per explicar) i així donaré per acabada aquesta super aventura per terres europees.

Ens veiem a la tornada!!!!!!!!

4 comentaris:

Jordi González ha dit...

Ok!!!

Ja la tenim a dins de la capsa. Preguem a Déu en caritat per la seva ànima metàl.lica.

Bon viatge de tornada i ens la veiem aviat!!!

George

Anònim ha dit...

Bé colega,
arribats a aquest punt he de tornar a desfer-me en elogis cap a la teva persona.
Has tornat a demostrar q tens una gran força de voluntat i q, com diuen, "querer es poder". Ja ho havies demostrat en el camino i ara t'has superat.
Admiro la teva fortalesa per aguantar aquests reptes mítics q et proposes i q comparteixes amb tots els/les teus/ves fans.
Ara descansa q, si tot va bé, a l'agost ens n'anirem cap Saint Tropez. No anirem en bici, ni caminarem molts kms (només per buscar els bars de nit) ni viurem en una comunitat nicaraguense. O sigui q canvia ràpid el chip q et vull a tope.
Tinc ganes d'abraçar-te i de comentar la jugada amb tu.
Quan trobis un moment entre la teva gent...nem a fer el toc.
Apala, ja falta menys per tornar a la teva terra.

Roser ha dit...

Que tinguis molt bona tornada!


Fins aviat!

Albert Olivé ha dit...

Jordi doncs si, ja és dins la caixa, ara que no es trenqui la caixa i arribi amb condicions a casa. Demá a aquesta hora si tot va bé serem jo i bicicleta per terres catalanes.

Carles, he fet el que he pogut i tampoc ha sigut tanta aventura, tot el recorregut senyalitzat i amb poques possiblitats de perdua. L,únic inconvenient ha sigut no coneixer ningú i no poder parlar amb la gent. Peró per lo demés tot molt bé i tu també series capas de fer-ho. Saint Tropez ens espera. Allá amb algun dels nostres focus encara trobarem alguna en ferrari que ens carregara. El xip el canviaré rápid. Quan trobi un moment, no ha de ser dificil, ens veiem i fem petar la xerrada. Tu formes part de la meva gent. Ja ho saps.

I Roser, moltes gracies! Ens veiem en alguna festa major de les nostres contrades o potser fins i tot abans. Petons.