dissabte, 21 de juny del 2008

FOTOS DEL DANUBI PER ALEMANYA I PRIMER DIA AUSTRIA

Pels que em vareu demanar alguna foto de la ruta, doncs aquí en teniu unes quantes. Ho he triat a ull però no n'hi ha masses en les que surti jo.

Des de l'aeroport de Barcelona fins avui al lloc on he dinat.



















4 comentaris:

Jordi González ha dit...

Ieps!! Ja has arribat al país del futbol, això segur que és un puntasso per a tu. Com està l'ambient futbolero per allà d'alt?? Vibren amb el joc apassionant de la sel.lecció espanyola??? jejejejeje.

Perquè t'oblidis de les agujetes, aquí et deixo el web de l'eurocopa alternativa, jejejejeje. Jo em quedo amb la representant sueca, i tu???

http://www.noticiasdot.com/wp2/tag/chicas-euro-2008/

Per cert, m'ha fet molta il.lu veure la meva tenda de campanya per terres llunyanes. Quasi em poso a plorar!! Aaaaa, avui he anat al Decathlon i m'he comprat una bossa per portar la bici a l'avió que mola mazo, tiu. Plegada és força petita i hi quep la bici perfectament.

Ei, m'ha molat molt lo de la Maria, juas, juas, juas. Es tracta d'això, de començar a parlar amb qui sigui del que sigui. Osti, que ja quasi has arribat a la meitat del viatge, eh??? Tinc la impressió que aquests tipus de viatges necessiten uns dies d'adaptació i que ara et tocarà lo millor. Almenys, als llibres sempre passa lo mateix.... jejeje.

Ala, nanu!!!
Auf vidersen!!!!

George

Albert Olivé ha dit...

Eiii company!
Tu, avui tinc internet a l'hotel i aprofito per conectar-mi un altre cop després de veure el partit aquí en una pla$a repleta de gent i fans d'Holanda. Jo la veritat que veient el partit ja m'agrada el resultat.
Ambient futbolero... de moment per aquí bastants amb la samarreta d'Holanda. Veurem el dimarts per Viena que tal l'ambient.
La "roja" veient que es van classificant els no favorits, encara es classificaran; jajaja. A triar si, abans que Italia, però tampoc em treura la son.
A triar de les teves "eurocoperes" em quedo amb la sueca també.
Tu diguem com és aquesta bossa per portar la bici a l'aviò. És d'aquelles grans amb rodetes i tot? o de les més senzilles? De moment no hi penso massa, però si que estic petint per on trobar una caixa i fotra-la allà dins. Si en trobo una en alguna botiga la compro.
Aquesta la Maria diu que és el primer espanyol que veu des que treballa en aquest lloc (tres setmanes) i jo la primera persona que veig que parla espanyol; jajaja. M'ha fet il.lusió i ella molt i molt enrotllada.
Au vinga Jordi, que vagi bé que per aquí el final promet.

Dolors ha dit...

Ai, ai, ai que si et veuen d'alguna editorial et contractaran per fer una guia turística amb fotos incloses, ajjajajajaj.

Quina gracia tan equipat, no t'havia vist mai!! estàs fort, eh punyetero ...

Ohhhhhhhhhh quina meravella de paissatges!! tinc moltes ganes de veure les fotos i escoltar les teves aventures.

Apa! fins aviat

Albert Olivé ha dit...

Dolors, fort??? d'un sec i escanyolit en dius fort, si un dia et ve a veure en superman... que diràs?