dimecres, 3 de juny del 2009

Hora de tornar a marxar

Queda només un dia i tornaré a agafar la bici i marxaré aquest cop cap a Santiago de Compostela.

No hi aniré sol i tampoc faré el camí més habitual i més conegut per tots; "el francés". Faré un tram del camí de Santiago de Madrid; des de Segovia fins a Santiago. No ens atrevim a fer-lo des de Madrid perque el primer dia haver de superar la "Sierra de Guadarrama" seria massa dur per les nostres cames. Així que farem una mica de rodatge abans de començar a pujar a la Cruz de Ferro i O Cebreiro que segurament seran els trams més durs.

Vaig amb en Jordi. El meu amic des de fa molts anys. Jo ja he fet alguna sortida, l'any passat pel Danubi, però ell per raons familiars (ja se sap això de tenir dona i fills...) no ha pogut fer-ho. Des de fa un any que teniem pensat fer-ne alguna i finalment ens hem decidit per aquesta sortida.

No sabem com anirà. De ganes en tenim moltes i estic segur que serà formidable. Esperem que les nostres cames i sobretot els nostres genolls aguantin tot el que haguem de pedalar. De suport moral ja en tenim, ens apoyarem un a l'altre.

Res, doncs que ens podreu anar seguint aquí dia a dia sempre i quan trobem internet disponible en els pobles remots pels que passarem.

Salut a tothom i "BUEN CAMINO".