dimarts, 17 de juny del 2008

Dia 2 SIGMARINGEN - EINGHEN

Bones, ja torno a ser per aquí. Avui he arribat fins a Einghen. Han sigut un total de 72,6 km a la mateixa velocitat que ahir tot i que no hi havia tants de desnivells i que els camins per on passava eren de molt més bon fer que ahir.

En un principi la meva intenció era arribar fins a Ulm. Diria jo que deu ser la capital de la provincia. Está a uns 33 km d'aquest poble, però entre que ja estava for$a cansat, a mi les ciutats no em van i que el poble aquest m'ha agradat, doncs ja no he seguit endavant i demà ja passaré per Ulm i seguiré endavant.

El dia ha comen$at molt ennuvolat i la veritat és que he tingut por de pluja. Tot i així he anat pedalant per una zona molt xula al costat del riu i per mig de boscos. Més o menys com la segona part d'ahir. Quan he arribat a dalt d'una pujada he aprofitat per treurem la samarreta de maniga llarga. He aparcat la bici i al posar el peu a terra i sense donar-men compte es veu que he trepitjat merda. Ai qui em va parir!!!! Bueno això no és tant greu, si després no hagués ficat la bossa que porto a l'esquena al cim d'on havia posat el peu. En fi, ha sigut molt poca cosa i ho he netejat amb un parell de clinex. En el teatre, perque les coses vagin bé diuen: Molta merda; doncs jo he pensat en aixó; m'espera un bon dia.

També avui m'he adonat de lo dolent que és baixar de la bici en una pujada. La veritat ha sigut la pujada més pronunciada de lo que porto pedalant. El senyal de perill posava 16%. Pujada d'uns 200 m en la que no m'he volgut fer el valent i a mitjà pujada he baixat de la bici. CAGADA!!!!!!! No sabia fins aquell moment el que era arrossegar la bici en una pujada super pronunciada i amb tot el pes de les alforges al darrera. Mare meva...

Més tard mala sort; he arribat a un poble i quan vaig per travessar un pont per creuar el Danubi, em trobo que està en obres i que no es pot passar. Jo, que de les dues opcions que et donava el camí en aquell moment he triat el més curt, em trobo amb això. En fi que he reculat a buscar una carretera per travessar el riu i més tard arribar al mateix punt. En total 20 minuts, una mica de perill en una carretera sense arzen, per arribar fins a l'altre banda de riu.

La veritat és que en aquells moments i amb més de 50 km a les cames ja comen$ava a estar cansat. Així que arribats a un poble (no em feu dir el nom) he aprofitat per dinar. La veritat és que no sé ni que m'ha dit la senyora que hi havia per dinar, però li he dit que si, que endavant. Al final un tall de carn, patates i amanida. M'ha entrat de conya. A ben dinat una volta pel poble (molt maco) i llavors cap aquí on soc ara.

És probable que demà per adelantar kms al camí, agafi un tren. Tinc intenció de fer uns 60 o 70 km tot i que després ja veure si seran més o menys. I quan hagi fet tot aquest tros, m'agradaria arribar fins a un poble que he vist a la guia i que pinta bé.

Torno a dormir en un hotel. Aquí no hi ha ni càmping ni alberg i això d'hotel, mentres tingui calers ja m'agrada. L'habitació està bé i ja he rentat roba al lababo. Amb el secador l'he assecada una mica i a veure si demà al matí tinc sort i està aixuta. Ara fa un moment acabo de veure el sol per primera vegada tot i que torna a estar núvol. A veure si demà tinc sort i puc pedalar sota el Sol, això si, sense massa calor.

Del que si estic content és d'haver posat roba d'àbrigar a les alforges.

Vinga demà si torno a trobar internet aprofitaré per fer una altre explicació del dia.

4 comentaris:

Dolors ha dit...

Carai que net ell... el 2n dia i ja estàs rentant la roba.

Ja has comprat loteria? diuen que si trepitxes una merda et toca segur!jajajaj almenys un rasca, rasca, per si de cas...

Aaiiiiiiii que m'he cansat fins i tot jo a la pujada que has fet a peu, un 16% ???? ohhhhhhhh i carregat... quines "tiretes" !!!!

Una bona passejada, bon tiberi, paissatge preciós, que més vols???? espero que segueixi igual tot el viatge!!!

Avui he pensat en tú. He estat parlant amb una parella d'holandesos que estan fent Catalunya en bici. S'han agafat un any sabàtic i a pedalar!!!

Apa!!! força i endavant!!!!

Petons

Jordi González ha dit...

Hola Albert,

des d'aquí seguim la teva ruta. Recorda que fa com mig any els alemanys van decidir escollir la millor frase del món per lligar. La guanyadora va ser: "Tus ojos son del color de mi Porsche".

Ja saps, una frase que ben dita en alemany et pot obrir moltes portes. Aquí van unes frases que, dites al seu oportú moment, et poden ajudar:

me he perdido - ich habe mich verloren (ij jabe mish faloren)

me das tu número/email? - gibst du mir deine Nummer / email (guibst du mia daine numa/email?)

puedo besanrte en la mejilla? Okok, si kieres en la boca.. are el esfuerzo XD - darf ich dich in der Wange küssen? okok, wenn du im Mund willst, werde ich die Anstrengung machen…

De moment parem aquí. La segona lliçó serà de nivell avançat.

Bueno nanu, ves explicant que et nem seguint des del sud, ok????

Ens veiem!!!
Jordi (Matagalpa)

Albert Olivé ha dit...

Dolors!!!!
Faltaria mes, jo rento la roba sempre que faci falta, mira ara acabo de rentar-ne una mica a l'hotel. Loteria... ja tinc prou loteria amb la bici; jajaja.
Passejada, tiveri... que mes vull. Doncs no estaria malament trobar una ciclista ben axurida per estar mes entretingut. Ah, i no cansarme tant.
Un any sabatic. Te collons. Amb un any jo faig la volta al mon sense escales!!! jajaja.

Albert Olivé ha dit...

Ei Jordi!!!!

Com vas!! Jo vaig agafant apunts per si algun dia tu el vols fer.

Nano, gracies per tota aquesta informacio que em dones, pero de moment no puc empollar mes. Sembla que amb el meu pessim angles puc ensortirmen si en trobo alguna d'interessant.Fins ara tot jubilades. I a les ciutats o pobles estic cansat i no tinc ganes ni de sortir un rato a la nit.

Crec que a partir de dissabte quan entri a Austria hi haura mes gent i potser mes possiblitats.

Tu que vagi molt be i si veus en Pep saludal de part meva i anims amb els seus assumptes, a veure si algun li surt be.

Salut!