diumenge, 23 de febrer del 2014

XXVII Marxa Anar-hi anant de Bonmatí



Després de força temps, avui m'he aixecat aviat; molt aviat per anar fins a Bonmatí on es celebrava la Marxa Anar-hi Anant. Fa quatre anys la vaig fer i em va agradar molt, però fins avui no l'he pogut repetir.

De fet, no era la meva intenció anar a Bonmatí, però després d'engrescar-me gràcies a uns amics; en Carles i en Joan, he decidit aprofitar i fer-la.

Com es pot veure en el cartell de la prova, hi havia diversitat d'opcions des dels 10 km de la marxa, fins als 50 de la Maratrail. En aquest cas, no m'ha costat gens decidir-me. Amb 10 en tenia prou i és el que he fet.

En Joan, que últimament està molt fort, ha anat tirant. Ell ha fet la marxa de 20 quilòmetres. No obstant, nosaltres, en Carles, la Nandy (avui s'estrenava en això de les marxes) i jo, hem anat seguint les indicacions de 10 km.

La marxa combina pista forestal amb alguns corriols a mig a bosc. Vas seguint la pista fins al quilòmetre 4, on passa a convertir-se en un camí amb pujada constant fins arribar l'avituallament on hi havia aigua, taronges i alguns caramels. A partir d'aquell moment i amb un constant puja i baixa, hem seguit corrent per un corriol a mig del bosc.

El ritme no ha sigut molt elevat, he acabat fent 9,760 km amb un temps de 1:02 h.

Cal dir que tota aquella zona és molt xula i que si tot va bé espero tornar-la a fer d'aquí a un any.

No m'agrada gens criticar i menys quan les coses es fan amb bona intenció, però vull comentar un detall. A l'últim quilòmetre i sobretot a l'encreuament on s'abandona la pista per agafar el carrer que ens porta fins a les escoles, hi falta alguna cinta o alguna indicació. Nosaltres que hem fet la marxa de 10 km i que hem sigut del primers en arribar, hem estat apunt d'equivocar-nos.


Però aquí no ha acabat la meva jornada. Arribant a casa, he anat cap a la platja de l'Estartit a posar els peus en remull. Feia un dia genial i ho he volgut aprofitar.







2 comentaris:

Marc ha dit...

Hola Albert, per poc no ens hi veiem. L'altre dia un company que ve a classe d'anglès em va comentar que es feia i he estat dubtant fins a última hora si hi anava o no. Al final han guanyat els llençols i m'he quedat a casa. Veig que tornes a agafar la forma, felicitats!!!

Albert Olivé ha dit...

Ei Marc, l'hora no era massa apropiada. Em vaig aixecar a les 6:45 per anar-hi. A mi si que els amics em van ajudar a convencem de que era una bona opció.
Estic intentant agafar la forma! I estic content.