dilluns, 19 d’abril del 2010

Roncesvalles - Huarte 38'290 km

Primers passos pel Camino. De bon matí a les 6 ja han encés les llums de l'alberg a Roncesvalles i ens han posat música. Era impossible dormir més i encara no eren les 7 que ja he començat a caminar.

Igual que quan vaig sortir de Burgos fa uns anys, també he sortit sol, però al cap de poca estona m'ha atrapat un home de Vitòria amb qui hem estat xerrant un parell d'hores fins que l'he deixat enrera. Ves a saber on és ara i si el tornaré a veure.

L'etapa d'avui a més de ser la primera, encara ha sigut més dura perque hi havia moltes pujades i baixades. Si, sobretot baixades però amb algunes pujades que amb el pas dels quilometres també es van notant a les cames.

He parat a dinar a Larrasoaña quan ja portava 28 km a les cames. Tot i així a ben dinat m'he atrevit a fer-ne 10 més fins a Huarte. Pamplona era massa per mi i tot i tenir-la a escassos 8 o 10 km he preferit parar.

Em noto les cames carregades i segurament demà tindré agulletes en els bessons.

Estic en un alberg municipal bastant gran. Tot i això, com que he agafat una "variant" a última hora per estalviar-me una bona pujada, en aquest alberg només som dos o tres persones. Quina tranquilitat!!!

M'ha fet molt bon dia, però ara en aquests moments està ploguent a base de bé i trona i tot. Espero que la tormenta demà ja hagi passat i em pugui plantar a Puente la Reina o una mica més lluny. Tot i que iré bastant apurat de temps, espero acabar el meu camí a Logroño el dijous a la tarda.

2 comentaris:

César C.A. ha dit...

Ostres!! No paras nen!! Be, que t'ho passis molt be i que tinguis Bon Camí :) .

Salutacions,
César

Albert Olivé ha dit...

Merci César. Intento no parar, i ja saps que on vaig sempre soc fàcil d'identificar amb alguna cosa perica que em delata.
Salut i Espanyol.