diumenge, 18 d’abril del 2010

Un altre cop en el Camino de Santiago

Un cop acabat el camí poso els enllaços de les etapes que vaig fer:

1-Roncesvalles - Huarte
2-Huarte - Puente la Reina
3-Puente la Reina - Estella
4-Estella - Los Arcos

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahir a la tarda vaig marxar de casa cap a l'estadi de Cornellà - El Prat per veure el derbi contra el F.C. Barcelona. Va ser impresionant i tot i que el resultat no em va acabar d'agradar estic molt orgullós de l'ambient del camp ple de periquitos.

No vaig tornar cap a Torroella. Avui al matí a Barcelona he agafat un autocar per arribar fins a Pamplona. He dinat amb una colla de peregrins, tots de l'edat dels meus pares i més tard hem compartit taxi per arribar fins a Roncesvalles.

Un cop a Roncesvalles he anat a buscar la credencial, m'he allotjat a l'alberg i més tard cap a missa. A mi a les misses no m'hi busqueu. Les religions no em van, però el camino és diferent. Si ja hi vaig anar les dues vegades que vaig arribar a Santiago, tampoc volia faltar a la missa del peregrino aquí a Roncesvalles o van anunciant des d'on arribem tots els peregrins que el dia següent comencem a caminar.

Ser aquí és emotiu. Es respira un altre ambient i sembla que estiguis en un altre mon. Demà començaré a caminar tot sol i veuré a si trobo algu amb qui compartir algun rato de camí. Si vull, segur que el trobo. Aquí hi ha força gent. No sé on arribaré. Si els peus m'ho permeten intentaré fer uns 30km, si no... doncs fins on pugui.

Intentaré anar informant a mida que vagi fent cami.

Bon camí!!!

2 comentaris:

Esther Fabrellas ha dit...

Nen,
molta sort i molt bon viatge. Jo espero tornar a fer el Camíno l'any que ve!
Petons!

Albert Olivé ha dit...

Merci Esther.