dimecres, 8 de març del 2017

Onada sí o Onada no?Aquesta és la qüestió. Segons amb qui parlis et dirà que està d'acord en que es fes l'onada el dissabte passat durant el partit contra el Getafe. En canvi hi ha qui és més conservador i et dirà que és una tonteria o que està mal fet fer l'onada quan encara no s'ha aconseguit l'objectiu de l'ascens a primera divisió.

Jo estic dins el primer grup. Tot i no ser partidari de fer l'onada a menys que sigui per celebrar alguna cosa realment important, un ascens, una salvació, la consecució d'un títol... no veig perquè dissabte passat no es podia fer. Considero que el que la gent volia mostrar amb aquella onada -almenys jo- era el gran partit que s'estava fent contra un ríval directe en la lluita per l'ascens a primera. No crec que es celebrés res més que això. De la mateixa manera que entrada la segona part des del Gol Sud es va començar a cantar un "oeee oeee oeee" que es contestava des del Gol Nord amb un altre "oeee oeeee oeee" repetit unes quantes vegades. Per mi són mostra de l'alegria i de la satisfacció del gran partit.

L'altre opinió, és la dels contraris a l'onada. Hi ha gent que com a mi per norma general no ens agraden les onades. Per altra banda, hi ha qui pensa que l'onada es fa donant per fet que l'ascens ja s'ha aconseguit quan encara queden 14 partits per acabar la lliga. Potser jo vaig errat i el motiu de l'onada de dissabte passat era per això últim; espero que no. I sobretot també pel mal record que hi ha de l'onada en el partit de fa quasi dos anys en el partit contra el Lugo, on la gent estava celebrant aquell ascens a primera, amb onades i "que boti Montilivi" molt abans de que acabés el partit. Un partit molt obert i que en cap moment es podia donar per tancat. Per mi aquell si que va ser un gran error. Molta gent que quasi  mai ha anat a futbol i que es pensa que les coses s'aconsegueixen facilment, creu que és impossible que la sort canvii a l'últim minut; mai millor dit, l'últim minut.

Doncs bé, debat servit. Onada sí o Onada no?

Sigui com sigui espero que aquest any el Girona aconsegueixi l'ascens a primera de manera directe. I això sí, que la gent no es torni boja i celebri les coses abans de que passin.

Per un altre dia puc parlar del tema de l'invasió de camp. Sí, o no? En aquest cas sóc partidari del NO.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb tu, torroellenc.
Què passaria si durant les primeres jornades de la temporada estàs golejant a un dels grans de la categoria a casa amb bon futbol? No es podria celebrar perquè encara no hi ha els objectius assolits? Jo ho celebraria. I si la gent ho vol fer amb onades, cantant, o aplaudint, que cadascú esculli el que més li agradi.
Per tant, si no és per celebrar l'ascens, onada sí.

Sergi.