dissabte, 14 de juny del 2014

XIV Medio maratón de montaña del Ocejón



Aquest cap de setmana aprofitant que el dilluns ha sigut festa a Torroella, he anat a Madrid.

El dissabte vam anar amb l'Arantxa a Robleluengo, un poble de la provincia de Guadalajara on es disputava una cursa de muntanya.

Jo, que últimament ja hi vinc acostumat, ho he de veure des de la barrera. Fisicament no acabo d'estar del tot bé i no em puc permetre una nova lesió abans d'acabar amb les ditxoses molèsties al genoll.

Es veu que aquesta cursa és força mítica per la gent de la zona, ja que puja a un dels cims més importants de la província; "El Ocejón".

A les cinc de la tarda, es va donar la sortida a aquesta cursa que compta amb 21 km de recorregut i que té un desnivell acumulat de 1000 metres positius.

Després de 3 km de cursa i al pas per Majaelrayo, l'Arantxa ja havia avançat fins a la tercera posició, com li havien fet saber alguns espectadors de la prova. Era molt aviat, i tot i que aquesta vegada no anava tant ben preparada com en altres curses (l'exàmen de nivell C de català l'hi ha tret moltes hores), no va voler deixar perdre l'ocasió d'intentar un altre podí.

Va anar mantenint la posició fins arribat al cim de l'Ocejón. Llavors, com que part de la baixada transcorria per on havien pujat feia un moment va poder comprovar la distància que la separava de la quarta classificada; el fet d'atrapar a la segona era massa difícil com per intentar-ho.

Així que veient que no la distanciava gaire de la quarta, va apretar una mica més a la baixada fins que per un moment els bessons van dir prou. Va tenir una rampa que per sort, va poder solucionar fent uns estirament i va seguir corrent.

Quan va arribar al punt on em trobava jo, a escassos 200 metres del final de la prova, em vaig sorpendre de veure-la arribar en tercera posició; fins aquell moment no era concient de tot el que he explicat fins ara.

Pic Ocejón
A escassos 200 m de l'arribada





Així que ho va tornar a aconseguir. Un altre podí en aquest any 2014 que està sent espectacular per ella.

tota la classificació
Classificació final fent click a la imatge

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats per la cronica i enhorabona a la arantxa per aquesta ratxa impressionant de bons resultats!!! Si es q quan una val, val!

A seguir aixi!

carles