dimecres, 4 de desembre del 2013

Objectiu marató posposat

Com ja deia fa uns dies, quan vaig començar l'entrenament específic de cares a la marató de Barcelona, uns dolors a les cames no em permetien fer la preparació còmodament.

Doncs bé, després de dues setmanes parat i d'una visita al metge, he decidit que de moment és impossible aconseguir aquest objectiu tant aviat.

M'he vist obligat a parar. No m'agrada haver de parar en aquest moment. Estava molt animat de cares a fer la marató, però crec que és millor agafar-s'ho amb calma i buscar un altre moment o una altra marató en què pugui fer aquesta preparació dignament.

Podria haver seguit entrenant, aguantant el dolor, però crec que més aviat que tard, hagués hagut de parar i possiblement amb alguna lesió important. Clar que m'hagués agradat fer-la ara. És un objectiu que persegueixo des de fa temps, però per una o altre cosa mai m'hi havia pogut posar prou en serio.

Ara estic sortint a fer tirades molt i molt curtes, d'uns trenta o quaranta minuts, però si que tinc clar que la més mínima sensació de dolor, tornaré a parar. Ja he dit que estic pendent de la visita al podòleg, potser tinc algun problema als peus o potser la dismetria a les cames em perjudica. Del que estic segur és que això té solució i d'aquí a poc temps podré tornar-hi.

Si fins fa tres anys havia pogut córrer i fer tot el que em proposava sense cap mena de dolor, també ho podré fer més endavant.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I tant q si! Tornaras a cremar kms de ben segur! Sense pressa ho aconseguiras. Anims crack!!!

Carles b.

Albert Olivé ha dit...

De moment tinc intenció de fer la mitja de Granollers. Ni que sigui amb dues hores, però m'agradaria anar-hi. Mira que hi ha hagut possibilitats, però per una o altre cosa, no hem coincidit en cap cursa important amb l'Arantxa. Mitja Granollers 2011, mitja Madrid 2011, marató Madrid 2012, Olla de Núria 2010/11/13.