dijous, 14 de novembre del 2013

Comença l'entrenament per la Marató de Barcelona 2013

Des de fa més de dos mesos que he començat a córrer per tornar a posar-me una mica en forma. Ja us he dit que el meu objectiu principal és poder fer la marató de Barcelona, però fins el dia 16 de març queden 4 mesos i no es sap què pot passar o si podré completar aquest entrenament dignament.

Ja fa algunes setmanes que al sortir a córrer em fan una mica de mal les cames. Fins i tot fa tres setmanes vaig canviar de calçat, per millorar l'amortiguació al fer cada pas. Però ara que ha arribat el moment, les últimes divuit setmanes, i que comença l'entrenament de veritat; un entrenament progressiu on mica en mica es van sumant quilòmetres i velocitat cada setmana que passa; és quan em fa més por aquest dolor. No és un dolor exagerat, però en alguns moments em té intranquil.

Doncs bé, després de tres entrenaments fets aquesta setmana, dono per iniciada la preparació final per la marató. Una preparació llarga, però que m'estic agafant amb moltes ganes. Aquest és un objectiu important a la meva vida i tinc moltes ganes de poder-la acabar dignament.

Si no ho aconsegueixo, per alguna raó física; hauré de buscar una altra data, on em pugui preparar millor i sense dolors per una altra marató.