diumenge, 7 de juliol del 2013

Marxa Popular dels Molins a Calonge



Diumenge, a les 6:30 del matí sona el despertador per anar a una marxa popular. Això ja no recordava el que era, fa un parell d'anys que no n'havia fet cap; la última la Puja i Baixa de Begur l'any 2011.

Potser és un mal moment per reenganxar-me aquest mon de les marxes perquè en ple estiu, quasi no n'hi ha i  amb aquesta calor tampoc hi ha masses ganes de córrer. Avui mateix la temperatura a les 8 del matí ja era prou elevada.

Doncs bé, a les 8 han donat la sortida i he començat a córrer al costat d'un amic que feia temps que no veia. Fins al quilòmetre tres he anat amb ell i la seva xicota, però després de parlar una estona hem quedat de veure'ns a l'arribada quan estiguéssim esmorzant. A partir d'aquell moment he pujat una mica el ritme i ha arribat un punt que m'he quedat sol; això no ha sigut perquè anés molt ràpid, el que ha passat és que la gent que ha fet la marxa corrent anava força davant meu i la gent que ha decidit fer-la caminant ha quedat darrera.

Quan quedaven tres quilòmetres m'ha atrapat un noi, i hem acabat de córrer fins al final tots dos junts. La veritat que després de tant de temps sense córrer a ple sol, m'ha anat bé trobar algú amb qui compartir aquests quilòmetres.

A l'arribada força cansat, però content perquè no em feia mal res, que els dolors a la part del sacre són els principals culpables de que hagi estat tant de temps parat.

Ara el que toca és anar agafant la bici per arribar al Danubi en forma, i quan arribi el setembre anar fent marxes populars.

He fet 9,750 km amb un desnivell acumulat de 237 metres i un temps de 58 minuts. Estic content.

Marxa dels Molins al wikilok

1 comentari:

Gaby ha dit...

Felicitats Albert!!
M'alegro que puguis correr sense dolor!!
Esperem que duri!!!

Adeu!!