dimecres, 19 de juny del 2013

GIRONA FC Un equip que fa somiar una provincia entera



Girona FC temporada 2012 - 13

A finals d'agost quan va començar la lliga a segona divisió ningú amb una mica de seny hagués dit que el Girona FC pogués fer una temporada excel·lent com ha fet. Un equip amb un pressupost molt just i que des de la jornada dos de lliga no ha abandonat les places de playoff i fins i tot ascens directe. Inclús a finals de la primera volta va estar apunt de posar-se líder quan va rebre a l'Elx a casa.

Al principi semblava que no podia ser, que en un moment o altre de la temporada havia de venir un sotrac que ens fes baixar dels núvols, però tot i fer un inici de segona volta bastant decebedor, l'equip es va tornar a recuperar i ha fet una recta final de campionat excepcional.

Avui s'ha jugat l'anada de la final del playoff. El resultat no ha sigut del tot bo; un 0 a 1 a casa contra l'Almería, però encara queda la tornada i la província de Girona seguirà somiant amb aquest anhelat ascens de categoria.

Pujar a primera significaria fer història. Per primer cop un equip de la província seria a la màxima categoria de futbol. La Unió Esportiva Figueres als anys 90 ho va tenir a fregar, ara el Girona FC agafa el relleu, fins al l'últim moment s'ha de tenir fe i s'ha de lluitar i si, encara es pot aconseguir.

Des de aquí vull felicitar als jugadors per arribar fins on han arribat. Ara no es poden arronsar i tot i que segur la moral està tocada, demà s'han d'aixecar amb un únic objectiu, ser a primera la temporada que ve.

No vull acabar aquest post sense esmentar a una persona a qui el Girona FC ha d'estar agraït. És en si us plau, el ganés del Girona. Des de fa un parell de temporades no para d'animar a cada partit del Girona. Ell tot sol, amb el seu tambor i amb el seu crit "Si Us Plau" és qui fa que la gent continuï animant. L'hi han fet un petit reportatge a la Sexta i també una entrevista al diari El Punt. Al Gol Nord de Montilivi és tot un ídol. Avui al finalitzar el partit la gent es feia fotos amb ell.

Així que moltes gràcies Girona FC i repeteixo el que l'hi he dit al sortir del camp. Si Us Plau, ets molt gran!!!!