divendres, 1 de juliol del 2011

Marxa Puja i Baixa Begur



Va ser diumenge passat. Després de prop de 5 mesos sense participar a cap marxa ni cursa, em vaig tornar a posar les esportives i vaig tornar a còrrer.

Cal dir que és una marxa molt i molt dura que surt de Begur i que tal i com el seu nom diu, no para de pujar i baixar per la costa, tot seguint el GR-92. En quan a vistes és la millor marxa que he fet mai, i de duresa en té molta.

No obstant, em vaig sentir prou bé i tot i no estar en ple estat de forma, vaig fer un temps prou digne, per còrrer i caminar els 13 km. Van ser 1h i 36 minuts. Al principi vaig haber de caminar una bona estona perque no em vaig voler posar a la primer linia de sortida. Això va fer que només de sortir em trobés amb gent que volia fer la marxa caminant i en algun corriol, vaig haber de caminar perquè era impossible correr.

Aquest ha sigut un entrenament fort de cares a l'Olla de Núria. A dia d'avui queden poc més de 15 dies per arribar a la cursa. No estic massa bé, em falta posar-me més en forma, però intentaré arribar-hi apunt i poder acabarla.

Si tot va bé l'any que ve tornaré a Begur per fer aquesta marevellosa marxa.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Durilla, durilla, al menos para mi es la primera prueba que hago asi pero volveré. Yo me había entrenado en el Puig Segalar pero nada que ver, el caso es que merece la pena, ya han colgado el video miratelo, vinga adeu

César C.A. ha dit...

Hola Albert.

Enhorabona per la cursa. M'alegro de que tornis al "liu".
Per cert, si vols una marxa popular xula, dura i molt catxonda, deixat caure per Sta.Cristina d'Aro el 27 d'Agost per fer la Marxa de la Guilla (penjaré info la setmana que ve en el nostre bloc).

Salutacions,
César