divendres, 10 d’agost del 2007

Després d'una setmana a Collolar

Hola a tots!

Acabo d'arribar a Matagalpa. Aquests últims 7 dies hem estat a Collolar. Una comunitat en mig de la muntanya o selva (digueu-li com vulgueu) en mig d'un paissatge magnífic i realment marevellós.

A la meva manera de veure aquesta gent no viu tant malament com jo pensava. Diguem que és com si tornessim 70 anys enrera en el nostre país. Ells viuen a la seva manera. El seu mitjà de transport normalment són les cames, tot i que alguns tenen caballs i d'altres més afortunats tenen rancheras o picaps.

Avui d'aquí a unes hores quan ja sigui vespre a Catalunya jo agafaré un bus (ja veureu les fotos) i anirem cap a León que és una de les ciutats més importants del país. En tenim ganes, perque després de viure un quants dies allunyats de la civilització més "normal" ara ja tenim ganes de fer una mica de turisime i anar-nos a banyar a alguna de les platges del Pacífic.

De gana no en passem gens. Tot i que s'ha de reconeixer que cada dia mengem el mateix. Frijoles i arroz. Ja en començo a estar fart. A veure si aquests dies fem una mica de desintoxicació i mengem alguna altre cosa. Ni que sigui una poma!! jajaja.

De bitxus... molts. Sobretot mosquits i escarbats, i aranyes que a alguns de vosaltres ús farien por. A mi de moment no m'espanten tot i que tinc forces picades. Tot i que vaig sempre amb pantalons llargs tinc les cames amb forces picades.

Tots estem molt bé. La Laia i la Zaida han estat a una casa una mica més pijeta, es veu qeu tenien lababo i tot. Tots els altres hem hagut de cagar o pixar en letrinas. Potser ús sonarà a comentari molt bruto. Si, ja sé que sou una mica més fins que jo, però poder seure per cagar és lo millor que hi ha. I no sentir cap pudor encara més. Suposo que a partir d'avui tornarem a saber el que és això.

Vam anar a les cases per parelles. Ho haviem sortejat previament. Jo amb l'Anna, a casa d'un sr. viudo i després separat d'una segona dona. Viviem a la "casa" nosaltres dos amb en Tatxo que era l'amo, la seva nevoda que treballa per ell. És la mastressa de casa i només té 22 anys. Ella té dos filles una de 5 mesos i una altre de 7 anys que també vivien amb nosaltres. Hi havia també en Yader un noi de 17 anys i la seva germana la nena més maca de Nicaragua, la Helen Carolina que tot i tindre només 13 anys ja tenia al seu carrec el fill de la seva germana que té encara no 2 anys. A la casa també hi havia les dues nenes d'en Tatxo amb la seva segona dona. Una de 3 i una altre de 6.

En fi aquest rollo potser no feia falta però sé que als de casa els hi agradarà saver-ho.
En Jordi ha estat amb en Pep, i l'Esther amb l'Oriol. Ui ja ús ho explicaré però cada vespre vam anar a la casa on estaven aquests dos últims a cantar. Oh que vé. No paravem de cantar durant un parell d'hores. En aquella casa s'hi reunia una marabunda de gent que flipes. Ja ús ho explicaré quan torni.

De fotos n'he fet moltes, ja les veureu. Bueno, ja ús les ensenyaré a n'els que vulgueu.
Als que heu tornat de Frankfurt espero que ús hagi anat molt bé. Genís ja m'has comentat que si. Als que segui per BCN (Cesc) no passis molta calor i merci pel mail. Als que marxeu de vacances que ús vagi molt bé. I als que seguiu treballant no ús agobieu massa, que ja arribaran les vacances.

Joana i Cristina ha arribat la primera setmana de vacances. Suposo que desconectar de linia ja anirà bé. Espero que quan torni tot vagi bé i AUTOMATIC.

Dolors!!!!! com anem??? Ja has trobat amb qui anar a fer vols els diumenges al vespre?
Damià des de Nica seguim informant i dir-te que en Pep a Miami i el Salvador ja li va anar bé. Es va afartar de llagostes en un hotel de cinc estrelles mentre nosaltres estavem per aquí. Tant patir per ell i es fotia una vida padre.

Apa, que ús vagi molt bé a tots i fins aviat.