dimarts, 3 de març del 2015

Per una nit encara més històrica. #GranNitRCDE


Fa una estona, pensant, pensant, he recordat aquelles nits màgiques a Montjuïc. Aquella semifinal de Copa contra el Real Madrid l'any 2000 o més tard l'any 2007 amb uns quarts de final de la Copa de la UEFA contra el Benfica i posteriorment un gran partit de semifinals anada contra el Werder Bremen.

D'això ja en fa molt de temps. Si, a Montjuïc on he viscut les millors nits o tardes de l'Espanyol.

A Cornellà hi ha hagut partits molt importants, com pot ser el partit d'inauguració de l'estadi contra el Liverpool, o el primer partit de lliga a casa. Va ser contra el Real Madrid i només uns dies més tard de la mort sobtada de Dani Jarque. També recordo el primer derbi, o algun que altra partit dels que també en queda record amb el pas del temps.

Però demà, demà és una nit diferent. Una nit que ja de per si és històrica, però tots els periquitos volem que encara sigui més important en el record. Demà l'estadi bullirà per rebre a l'Athletic de Bilbao en el partit de tornada de la Copa del Rei.

Sincerament, no me les tinc totes. No ho veig clar. Considero, i no vaig errat, que en el partit d'anada ara fa tres setmanes no vam saber sentenciar. Un partit on l'Espanyol ho va tenir tot de cara per marxar cap a casa amb un 1 - 3 al marcador, però algunes errades van fer que només obtinguéssim un empat.

Demà a Cornellà es veurà quin equip dels dos passa a la final del proper mes de maig.

Espero que siguem nosaltres i que després de 8 anys podem tornar a viure una final històrica.

Salut i Espanyol