dimarts, 26 d’octubre del 2010

XXXII Cursa Popular del Carrer Nou

El diumenge va ser la cursa del Carrer Nou a Girona.
Era la meva primera participació ja que tampoc fa tant de temps que corro i l'any passat em coincidia amb una cursa de Copa Girona d'Orientació a la Cellera de Ter.

Tinguent en compte que la cursa no era del tot planera, em vaig agafar com a objectiu baixar dels 42 minuts. A la cursa de l'abril d'Esports Parra vaig fer un temps de 42:49 min i la meva intenció era baixar aquest temps perque ara estic més ben preparat que llavors.

Tot va començar com sempre. El ritme de sortida no massa explosiu perque em costa molt arrencar. Mica en mica i passat el km 2 em vaig trobar més comode i vaig poder pujar mica en mica.

Tot anava força bé i en cap moment em vaig trobar super cansat. Fer la pujada de la catedral va ser l'ho més dur de la prova i em va costar força no parar de correr i posar-me a caminar ràpid. Segurament si ho hagués fet, no hagués perdut gens de temps perquè el ritme era molt baix.

Llavors ja va venir la baixada de darrera la muralla, per enfilar els dos últims kms de la prova.

Al final i després d'atrapar a un amic, ens vam motivar els dos i vam fer un sprint final per poder baixar dels 40 minuts. Ho vam aconseguir. Jo vaig fer un temps de 39'31''.

Ja tinc ganes que arribi una altre cursa i intentar aquest resultat.

Des de la primera cursa a l'abril del 2009; ara fa un any i mig, he aconseguit baixar 7 minuts el meu temps.

Una gran millora.

1 comentari:

jordimasfepesa ha dit...

molt bé crak!!!
tenia que ser bonic correr per dintre de girona, no?
ja et vaig dir que estaves molt i molt prim!!!
sembles un atleta africà!!!
jejejejeje
així com tu em quedaré jo al gener!!!