divendres, 18 de desembre del 2015

XXXV Trofeo Akiles

Avui dia 13 de desembre he fet la Cursa Akiles a la Casa de Campo de Madrid. Després d'una bona colla d'anys he tornat a baixar de 43 minuts en una cursa de 10 Km. Aquesta amb 103 m de desnivell positiu.

Perfil de la cursa
Una sortida molt ràpida, i una mica entorpida per corredors més lents a davant. Tot això ha canviat a partir del km 2 quan ha començat la primera pujada cap al telefèric. Allà, sense ni adonar-me'n, he anat avançant corredors, i així ha sigut fins al km 4 on ha començat una llarga baixada que ens portava fins al km 6. Durant aquesta baixada la cosa ha anat a la inversa, eren els altres els que m'avançaven a mi. Jo, en pujada i planer ja tiro, però quan arriba la baixada em costa més donar el màxim de mi. No obstant a partir del km 6 fins el 9 he anat fent a bon ritme fins arribar al km 9, on allà, ja amb només un km per fer ho he donat tot i amb un ritme de 3:58 min en aquest últim km he aconseguit acabar la cursa amb un temps de 42:30 min.

Molt content. A més, s'ha de destacar la gran cursa de l'Arantxa, que amb un temps de 45:26 min ha quedat la 3ª classificada de la cursa de veteranes i 5ª o 6ª a la classificació general final de dones.

Ens ha acompanyat a aquesta cursa en Rolan, que després d'uns quants anys seguits fent-la, aquest cop ho ha hagut de veure des de la barrera per culpa d'un esguinç de turmell que es va fer fa un dies.

Amb ganes d'anar sumant quilòmetres, ja estic a punt per la propera cursa.

Albert - Rolan - Arantxa
Entrega del trofeu

En el podi sense les dues primeres
Un cop acabada la cursa





1 comentari:

Gaby ha dit...

Felicitats Albert!!

A tope un altra cop!!