dijous, 31 de desembre del 2015

V Cursa dels Nassos de Torroella


Per primer cop i després de 5 anys, avui m'he estrenat a aquesta cursa de casa. A Torroella.

La Cursa dels Nassos, tradicional cursa que es celebra a diferentes poblacions per celebrar la fi de l'any.

Ha sigut en un recorregut totalment urbà en mig dels carrers de Torroella. M'ha encantat i a part de la cursa en si, poder compartir cursa amb amics de tota la vida i altres de Torroella, és una gran alegria.

Pels càrrers principals hi havia força ambient amb gent animant. Càrrer Porta Nova, Fora Portal, Plaça de la Vila i Primitiu Artigues bons exemples.

La cursa molt curta, un parell de voltes a un circuit de 2,4 km que han acabat suposant un recorregut de 4'8 Km que he completat amb un temps de 19'18".

Cal destacar un parell de coses. L'Arantxa ha fet una gran cursa i ha acabat primera de la categoria femenina, i no menys important és la participació de la Sandra i la Inès. Dues bones amigues que no estan acostumades a córrer i avui s'han proposat fer aquests 5 Km. I ho han fet, i molt dignament. Des d'aquí el meu reconeixament. Felicitats noies!!!

També felicitar a en Xiu, un altre bon amic amb el que he pogut córrer. I al final un agraïment a en Genís i la Laura que des de la barrera ens han animat i han gravat algun video i han fet fotos. Moltes gràcies a tots dos!

També he tornat a coincidir amb en David Martínez, d'ell també he rebut un vídeo amb la nostre arribada. I content d'haver corregut una altra cursa junts, després de la de Figueres fa una mica més de mig any.

Que aquest any que ve ens porti salut per poder seguir complint els nostres propòsits.

Molt bon any 2016 a tots!!!!!!

Arantxa - Albert - Inès - Sandra

Després de l'arribada

Amb la tradicional barretina