dimarts, 24 de juny del 2014

Pont de Sant Joan

A cavall de l’AVE camí de Girona, amb dia gris i no festiu a Madrid; res fa pensar que avui sigui Sant Joan i que ahir va ser revetlla.

No obstant aquest cap de setmana que he passat a Madrid amb l’Arantxa l’hem aprofitat al màxim.

Tenint en compte que aquest estiu volem tornar a fer un viatge amb la bici, hem aprofitat aquests dies per anar-nos posant en forma.

Dissabte vam sortir des de casa seva  i de seguida vam agafar el carril bici que va per la Casa de Campo, i que un cop passat l’hipòdrom segueix fins a trobar el barri de Monte Carmelo on més endavant ja deixant la ciutat darrera nostre i al costat de la M-607 ens porta cap a Colmenar Viejo. Tota l’estona és un constant puja i baixa, però sempre amb lleuger pendent cap amunt. En comptes d’entrar al poble pel costat sud, vam seguir endavant fins a la part alta on passant per alguns carrers cèntrics i per la plaça del poble, vam tornar cap a l’altre costat a buscar l’estació de tren, per tornar cap a Madrid.

En resum, 52 km i uns 450 metres de desnivell positiu. Tenint en compte que era el segon dia que l’Arantxa agafava la bici seriosament, l’entrenament va ser molt positiu.

El diumenge, ens vam despertar amb un dilema; haver de decidir entre dues bones opcions.

La primera; fer una sortida més suau amb la bici. I la segona la possibilitat de descobrir el KUBB; un “joc” que fins aquell moment era totalment desconegut per nosaltres. Aquesta segona possibilitat, la feien a Fuenlabrada una associació. Tot i que no tenen gaire res a veure, ho podem comparar amb la petanca.

Així que vam anar cap a Fuenlabrada on ens van explicar quines eren les normes del joc i tot seguit vam participar en un campionat on participàvem una quinzena d’equips formats per parelles o trios. Per quasi tothom era la primera vegada que hi jugàvem.

Amb l’Arantxa ens vam familiaritzar ràpid amb la dinàmica i vam anar passant rondes. Algunes molt ràpid; més degut a la sort que no pas al nostre nivell. Total que després de 5 partides i alguna d’entrenament entre nosaltres dos, vam arribar a la final on vam haver de competir contra els dos professors. De moment anàvem bastant igualats, però un error de concentració en una de les rondes, ens va portar cap al subcampionat.

Finalment, ahir dilluns a la tarda, quan ella ja havia acabat de treballar vam tornar a agafar la bici. Vam tornar cap a la Casa de Campo, però en comptes de sortir de la ciutat vam anar cap a la “Dehesa de la Villa” un parc al que no hi havia estat mai fins ahir. Està situat a la part alta de la ciutat i elevat en un petit turó. Em va agradar molt, a més, un cop a dalt el parc, hi ha uns petits corriols per fer amb la bici on em vaig divertir una estona. Després vam baixar cap a la “Ciudad Universitária” direcció cap a Moncloa, Parc de l’Oest i després des de “Principe Pío” cap a la Casa de Campo i a casa.

Una altra bona sortida de 35 km amb uns 325 metres de desnivell positiu.

I aquest ha sigut el nostre cap de setmana per Madrid. Aprofitant el bon temps al màxim i pedalant cap a l’estiu!