dilluns, 26 de maig del 2014

S.D. EIBAR un club de primera



Avui és nit electoral. Tocava eleccions europees, però per mi la millor notícia d'aquesta nit és l'ascens a primera divisió, de la S.D. Eibar; un club del que des de fa anys sento una simpatia especial.

Des de principis dels 90 quan el vaig veure algunes vegades a Vilatenim, fins a arribar a ser el club amb més temporades seguides a la segona divisió. A dia d'avui encara manté aquest mérit; son 18 temporades seguides.

Després va arribar un descens, un ascens i la repetició d'això. Però l'ascens d'aquesta temporada passada ha sigut impressionant. Van començar la lliga amb alguna ensopegada inesperada la lliga, però mica en mica s'han anat posicionant a la part alta de la classificació.

Si dic la veritat, pensava que li passaria com al Girona l'any passat, que al final es va desinflar, potser perquè allà dalt hi havia un Elx insuperable i un Villarreal que ja s'ha vist aquesta temporada quin potencial tenia.

Però no, aquest Eibar amb el pressupost més baix de segona divisió; no arriba als 4 milions d'euros s'ha imposat a Real Zaragoza, Real Mallorca i fins i tot ha aconseguit l'ascens abans que el Deportivo de la Coruña.

Gran EIBAR!!!!!!
AUPA EIBAR!!!!!

M'agradaria molt poder anar a veure l'Espanyol a Ipurua l'any que ve.