dijous, 15 d’abril del 2010

CEO a la Comunidat de Madrid

Els campionats d'Espanya es van celebrar la passada Setmana Santa a les localitats de Moralzalzar i Becerril de la Sierra a la "Sierra de Madrid".

Vaig participar a quatre curses: llarga distancia, relleus, sprint i mitja distancia.

Vam començar el divendres sant a Moralzalzar amb la cursa llarga. No em va anar gens malament. A la meva categoria, la més baixa de totes 21B hi havia 110 participants, i tot i cometre una errada d'aproximació a la fita 6 i una altre a la fita 12 vaig acabar el 39é.

El dissabte matí va ser l'hora dels relleus. Equips formats per tres corredors. Dir que jo ja estava desqualificat abans de començar perque ens va fallar el segon rellevista. S'havia apuntat a la prova, i a l'hora de la cursa no hi era. Una llastima perque no vam poder puntuar i no vam tenir classificació final, però tot i així vam sortir a donar-ho tot. El mapa el vaig trobar força difícil. Un recorregut molt llarg i un nivell de dificulatat bastant elevat.

A la tarda m'estrenava a la modalitat d'sprint. Una cursa urbana, amb algun endinçament a un bosc a Becerril de la Sierra. Els 23 minuts que vaig tardar en fer el recorregut, els vaig fer sota la pluja. Aquí vaig quedar el 19é d'uns 50 i pico participants. Tornava a participar a la cursa dels que no tenien possiblitats de guanyar el campionat d'Espanya.

I per acabar el diumenge matí també a Becerril vaig participar a la cursa de mitja distància. Estava molt cansat i no vaig poder competir al 100 %. No em va anar tant bé com la del divendres. Aquest cop em vaig enganxar fort a la fita 9 i llavors vaig tardar força a fer la fita 13. Al final vaig quedar el 50 i pico de 110 participants.

Va ser un bon cap de setmana que vaig acabar de rematar a Getafe on jugava l'Espanyol partit de lliga.

La meva intenció era allargar el cap de setmana fins el dimarts al matí que era quan tenia el vol de tornada cap a Girona, però dilluns vaig haver d'agafar un AVE per tornar cap a casa. Diumenge mentre era a Madrid em va trucar la meva mare per dir-me que s'havia mort el meu avi.

Va ser un gran cap de setmana, llastima d'aquest final tant trist. Aquí també hi vull deixar un record per l'AVI MET. Crec que la persona amb el cor més gran que he conegut en aquest món. Et recordaré sempre de la meva vida AVI!!!


1 comentari:

César C.A. ha dit...

Hola Albert.

No sabia res de lo del teu avi, us acompanyo en el sentiment! Ànims!

César