dimarts, 9 de juny del 2009

Villafranca del Bierzo

Aquesta tarda hem arribat a Villafranca del Bierzo.

Els dos últims dies han sigut una mica xungos. Comenc,ant per ahir amb una pluja intensa que no ens va deixar durant els primers km de la jornada i acabant els últims km amb un vent de cares impresionant que no ens deixava pedalar més ràpid que els 12 o 13 km/h.

Destacar d'ahir una d'aquelles casualitats que no es sap com però passen. Arribant al Burgo Ranero xop com un ànec, amb les ulleres ben molles i sense veure quasi res, em va veure el germà del meu avi. Estava fent el camí des de Burgos i la seva intenció era arribar fins a León però aquella mateixa pluja que a mi m'havia deixat ben moll a ell el va fer retirar. Va ser qüestió de cinc minuts, el que va tardar a pujar a l'autocar que l'havia de portar a León.

Avui hem sortit d'Astorga on haviem arribat ahir des de Sahagún després de fer més de 107 km. Avui ens tocava la "Cruz de Ferro" que és una pujada impresionant. Calia mesurar les forces per poder pujar bé i per poder afrontar amb energies la jornada de demà on ens espera la pujada més forta i mítica del Camí de Santiago. O Cebreiro. El tenim a uns 30 km d'aquí i veurem com va la pujada.

El temps... molt dolent. No hagués pensat mai que en ple mes de juny la cosa anés tant malament. Molta pluja (avui per sort no massa durant la pedalada) i molt de vent de cares. Similar a anar de Torroella a Figueres un dia de tramuntana. Terrible.

Fisicament... doncs una mica xungo. Des d'ahir que em fa mal el genoll i el tinc una mica bótit. No tant com l'any passat en el Danubi, però deu ni do i molesta forc,a. No obstant això no farà que deixi de pedalar ni un moment. Demà l'etapa torna a ser curta, uns 70 km fins a Sarria. Llavors ja tot serà més fàcil fins a Santiago on segurament arribarem dijous vespre o divendres matí.

En Jordi; és un màquina. Està fort com un toro. No para. Si anés sol segurament ho faria molt més ràpid o a més velocitat de l'ho que ho fa amb mi. Un gran company de viatge i no es pot ni explicar els llargs moments de riure que hem tingut. Ho estem passant de conya. IMPRESIONANT. El millor company de viatge per fer el camino amb bici.

I res, que seguirem informant a mida que anem trobant alguna estona d'internet.

Salut per tothom!!!

2 comentaris:

Dolors ha dit...

Ohhhhhh quina pena que el temps no acompanyi... avia'm si aquests dies millora!!!

A Granada aquest finde ens hem congelat, fins i tot el meu tiet va encendre el foc!!!

Esteu fent part del Camino que ja havies fet???? alguns pobles em sonen molt, com ara Sarria.

Apa, ànims màquines!!!! que sembleu professionals fent tants km diaris!!!!

Petons

Albert Olivé ha dit...

Vam empalmar amb el camí francés a Sahagún. Des d'allà és el mateix tram de camí.

Crec que a tots els llocs fa fred. A veure si millora. Aquí diuen que a partir de demà a la tarda estarà la cosa millor.