diumenge, 7 de juny del 2009

Ja som a Sahagún!!!!

Després de tres dies ja hem arribat a Sahagún. Ens n'han passat ja unes quantes per explicar. Des del punt d'haver de recorrer tot un poble per poder menjar, fins a quedar molls com anecs per camins sense fi.

Han sigut tres dies, el primer des de Segovia fins a Añe, un poble de mala mort que hi ha a la provincia de Segovia i amb uns 30 habitants. En total vam fer 37 km. El segon dia des de Añe fins a Ciguñuela uns 103 km i avui ja hem empalmat amb el camí francés fins arribar a Sahagún amb 104 km més a les nostres cames.

Hi ha hagut de tot, molt de vent en contra que fa molt dur l'haver de pedalar, algunes estones amb pluges intenses que ens han fet anar força malament i fins ara no hem vist el sol. No m'he tret els pantalons llargs i sempre he pedalat amb maniga llarga.

Demà ens toca marxar una mica més tard del compte perque tinc el sillin apunt de trancar-se. Ens tocarà buscar una botiga de bicicletes i comprar-ne un per poder seguir, no fos cas que a mig camí se'm trenqui i hagi de pedalar sense (això seria molt dur).

Pel camí de Madrid només hem trobat un parell més de ciclistes on hem coincidit en un alberg molt xulo. Avui però hem hagut de marxar ben aviat perquè obrien el col.legi electoral i resulta que era al mateix alberg.

En Jordi té alguna molestia al genoll que esperem no arribi a més. De moment amb una mica de voltaren i una genollera va fent.

Frases a recordar:

1- Si os meteis en los pinares es la muerte segura (ens ho va dir un noi de Villalba en el tren que ens duia a Segovia. I si, tot i que no vam fer gaires pinedes, la cosa per allà mig és molt xunga)

2- Todo el mundo tiene derecho a comer (una dona que ens va donar sopar gratuitament en un poble on no hi havia on menjar i estavem tots dos morts de gana).

I espero tornar a tenir internet per escriure alguna cosa més d'aquí fins al final del camino!!!

Salut a tots.

2 comentaris:

Dolors ha dit...

Nois! hi ha molta gent bona al món!!! vau tenir sort de trobar a la Sra que us va alimentar.

Ánims i a pedalar!!! avia'm si milloren aquests genolls, sinó un massatget no us anirà malament.

Petons

Albert Olivé ha dit...

Per ella encendrem un ciri a Santiago.