dimarts, 14 d’agost del 2007

Un altre cop a Matagalpa

Hola a tots!!!

Ja torno a ser aquí!

Després d'aquest cap de setmana torno a ser a Matagalpa apunt per tornar a anar a una altre comunitat. Aquest cop serà a Aguas Amarillas i com podeu comprobar, el nom per si sol ja promet emocions fortes.

El cap de setmana ha estat prou bé. Primer va ser l'alberg de León, després visita a la ciutat. De fet no hi ha gaire res per visitar, una catedral, un parell d'esglesies més i els més interessats van anar al museu d'en Ruben Dario. Jo amb en Jordi i en Pep vam preferir quedar-nos al restaurant on haviem dinat, fer baixar el dinar i xerrar una estona. A la tarda vam anar cap a Las Peñitas. Aquest és un poblet de platja en el Passífic. La veritat és que tot prometia bastant perque la gent deia que era molt maco i quan els hi deiem l'hotel on anaven encara ens deien que millor. Si si, l'hotel es deia BARCA DE ORO però allà teniem una sorpresa reservada. No ens allotjavem en el BARCA DE ORO, si no que en el BARCA DE PAPEL imagineu-vos el contrast. Bastant xungo, però la sort és que teniem dutxa d'aigua tevia, i un llit per dormir. No entraré amb més detalls perque és millor deixar-los estar.

Allà en aquest poble vam tindre el primer dia que no vam veure el Sol. Just el dia de platja i sense Sol i amb pluja. De totes maneres vam anar a passejar per la platja almenys un parell de km i al final ens vam quedar a dinar la Laia, en Jordi, en Pep i jo en un restaurant que vam trobar, mentre a fora estava caient un aiguat.

A la tarda després de tornar a caminar i remullar-nos de dalt a baix amb l'aigua salada de l'Oceà, vam tornar fins al nostre particular barca de paper. Vam estar estirats força estona, i vam anar a sopar amb tots els demés.

Ja ho veieu els dies passen i sense fer gaire res. Això és bo. Ja és maco fer una mica el vago.

Inès, Dolors, Joana, Jordi i Sandra, Glòria gràcies per contestar els mails. Jo ja veieu vaig conectant-me quan puc i ja ús vaig llegint tot i que no contesto a tot el que envieu.

Damià em preguntaves en un mail que si parlaven castellà. Si, no tenim cap problema per entendren's amb la gent. Això tot ho fa més fàcil. Per cert, estem acabant el Relec, el Mosquiguard... i no hi ha maneres de parar els mosquits. El Dèu qui els va parir!!!