diumenge, 22 de febrer del 2015

Marxa Anar-hi Anant Bonmatí


Avui si que faig l'entrada al bloc el mateix dia de la marxa que he fet.

Ha sigut a Bonmatí i abans de res, dir que he encertat plenament amb la distància que he corregut. La marxa anar-hi anant de Bonmatí té diferents distàncies. Una la més curta de 10 km i llavors 18 km i també 25. Hi ha una altra opció, que és fer 42 km, però aquesta ja és denominada Mara-Trail. Totalment descartada per mi des del principi.

La meva intenció, i de fet el que he anat dient a tothom era fer la marxa de 25 km, però finalment me'n vaig anar desdient i anava guanyant opcions la marxa de 18 Km. Aquest era un pas més per agafar forma de cares a la marató de Barcelona i no volia cremar-me o que per culpa de fer masses quilòmetres amb desnivell repercutís negativament en el meu estat físic.

Al sortir he notat una petita molèstia en el genoll esquerra però al cap d'un parell de quilòmetres el dolor ja havia desaparegut. Al principi he anat trobant molta gent que la feia caminant, però quasi en cap moment m'han impedit poder córrer al meu ritme.

He parat en el primer avituallament a beure una mica d'aigua, menjar ràpid un parell de talls de taronja i he agafat uns quants "ositos Haribo¨ per anar-los xuclant durant la marxa.

La marxa no ha tingut massa història. M'ha agradat. Segons wikiloc ha tingut uns 600 m de desnivell positiu i el millor de tot, que cap de les pujades que he fet m'ha impedit seguir corrent, que és el que m'interessava per poder seguir en forma.

Perfil de la marxa
Al final han sortit 18,230 Km que he fet amb un temps de 1:48 h. Molt content.

I per acabar, en el patí de l'escola hem esmorzat i hem recollit el nostre obsequi. Un bastó per caminar per la muntanya.

Un cop més hi he anat amb en David, que s'està convertint en el meu company de curses i marxes. A les tres últimes La Bisbal, Granollers i Bonmatí hem coincidit. Que segueixi així!