dimarts, 4 de juny del 2013

Un gran homenatge al 21

Abans que res, com que m'és difícil mantenir un bloc actiu, encara ho és més fer-ho amb dos a la vegada. Per lo tant el meu bloc "De Sarrià a Cornellà" després d'anys sense fer una entrada el deixaré tancat.

Així que si de tant en tant em passa pel cap alguna cosa relacionada amb l'Espanyol també ho faré en aquest bloc.

La casualitat ha fet que aquestes dues últimes setmanes s'hagin produït dos homenatges bastant importants en el club. Res a veure un amb l'altre, però si que mereixien tenir un esment en aquest bloc.

Ahir després de més de tres anys d'espera va arribar el moment d'homenatjar al nostre capità. Molts ens havíem queixat que estaven retardant molt aquest partit, però suposo i entenc que si aquest homenatge s'havia de fer amb la participació de la família de Dani Jarque no es podia fer abans. Un homenatge així on inclús li cauen les llàgrimes a la persona més valenta, no es pot fer quan tant sols fa uns mesos o pocs anys que ha succeït aquesta pèrdua.

Per l'ocasió hi va haver els antics companys de Jarque a l'Espanyol i també amics seus del món del futbol. Amics que va fer en les seves etapes a la selecció espanyola a les categories inferiors. El padrí de l'homenatge no podia ser altre que Andrés Iniesta, un gran jugador de futbol i crec que puc assegurar que una gran persona. També varen participar activament en l'acte els amics de la Cooperativa on Dani Jarque va començar a jugar a futbol. Aquest moment i el del minut 21 quan es va parar el joc i es va fer entrega d'uns rams de flors a la companya, filla i mare de Dani Jarque, varen ser els més emotius del dia.

Amb el que no estic gens d'acord és amb la difusió que se'n va fer en els mitjans de comunicació. Crec que tot i ser l'Espanyol, mereixia tenir més ressò. A Espanya ben poca cosa, i a Catalunya ens han tornat a fallar. Entenc que si coincideix amb la presentació d'una "mega estrella" del FCB no tingui tot el ressò que hauria tingut si es fes en un moment on no comparteixi notícia, però em sembla una mica vergonyós i repugnant que avui a les notícies del migdia de TV3, aquest homenatge continuï quedant darrera d'aquesta presentació i també de la "nova" presidència en el RMCF.

Dani Jarque, sempre amb nosaltres.